top of page

Ons verhaal

Uw bezoek begint hier

De Ark Van Zarren is een niet-actieve boerderij, midden in de provincie West-Vlaanderen, op een 8-tal km van Diksmuide, aan de rand van de Westhoek. De hoeve werd met veel liefde en zorg gerestaureerd. Nu verwelkomen we onze gasten in onze B&B in een eigentijds romantische en landelijke stijl. Bij ons kom je helemaal tot rust in de natuur.

De bio-groenten, -fruit, -bloemen en -kruiden uit onze tuin verwerken we met veel passie in ons huis en bereidingen. Alle dagen staan ook  zelf gebakken brood , pannenkoeken en taarten op het menu . Bij een verblijf op onze hoeve ligt het accent op rust en ontspanning. Dit gevoel van rust en harmonie willen we graag delen met onze gasten die even het leven van de stad of de drukte willen ontvluchten. Van hieruit kan je op een al dan niet sportieve manier de ruime omgeving van de boeiende Westhoek verkennen.

Onze kamers

Onze B&B biedt drie prachtige kamers in landelijke romantische stijl. In de oude stallen van de boerderij zijn twee stalkamers gemaakt. De Saint-Germain & de Rosa-Maria, elk met hun uniek karakter. Verder is er nog de grote hoevekamer. Een prachtige luxesuite met een weids uitzicht over de velden.

Publicatie

Ark van Zarren B&B is aanbevolen in de Michelingids 2019

"In de Ark van Zarren kom je helemaal tot rust in hun leefwereld. Bij Elsje & Chery word je met open armen ontvangen. Ook 's ochtends wordt er een overheerlijk uitgebreid ontbijt voorzien."

UNPLUGGED 
CAMPAGNE WESTTOER

Onze Ark Van Zarren is geselecteerd als logie voor de 'UNPLUGGED' campagne van Westtoer.

 

Even tot stilstand kunnen komen, alleen of in gezelschap, in een kader van rust en ongedwongenheid. Er is een mand met tools aanwezig om het verblijf te helpen inkleuren ( met persoonlijk werkboekje , meditatie /yoga kussen en matje , boeken , een bluetooth speaker , etc ).


Specifiek kan je bij ons een  initiatie sessie mantra zingen boeken voor één uur met één à twee personen voor 25 euro. En dichtbij in onze straat kan je terecht voor oosterse massage bij massagehuis Wipada en ook dichtbij is er wellness LYF

Om deze ervaring te boeken meld je "unplugged" in de boekingsaanvraag hieronder

Sfeer & leefwereld

Onze B&B in Zarren is gelegen in de natuur omringd met neerhofdieren en een waaier aan vogeltjes die zich ook allen thuis voelen op onze ark. Als gast kom je helemaal tot rust op de vele plekjes die voorzien zijn in de tuin en in het gastenhuisje ‘het Atelier ‘….